080630.



Peace & Love.

BÄST: Wombats; Murphkärlek. Och att träffa Crystal Castles och Lasse Lindh. Miihi.
SÄMST: Allt kaos.

080625.

Imorgon åker jag på Peace & Love. Förlåt. Sen är det bara några dagar tills det blir musik i dagarna tre igen. Ska bli bättre på det här. Måste packa, kontrollera sovsäckar och massa saker innan jag kan gå och lägga mig. Vilket jag vill göra ungefär exakt nu. För tåget går 05:10 imorgon.

Ses vi längst fram på CSS, Wombats, Hives, Markus Krunegård, Mando Diao och Caesars imorgon, snyggingar?

080621.




Klänningen jag hade på mig igår tenderade att lyfta vid minsta lilla vindpust. Resultatet blev inte lika odefekt och idealiskt som för Marilyn Monroe.

Katten på bilden heter Leroy. Han är den fegaste katten på jorden och är rädd för alltifrån fjärilar till sin egna hårbollar.

080620.




Glad midsommar på er allihopa!
Och grattis världens bästa Frida G.

080619.


GODZILLA


De senaste dagarna har jag blivit sjukligt förälskad i Johnossi. Efter deras fina spelning på WTAI då Oskar hoppade sönder sina trummor och John bara var finast på jorden. Tur att det bara är en vecka tills vi (förhoppningsvis) ses igen. Peace & Love, ni vet.

PS. Tack sötnos.

080616.


dirty pretty things

WHERE THE ACTION IS.

Molotov Jive: Skippade vi för att köa till Dirty Pretty Things och leka gissa-djur-gjorda-av-gräs-lekar


Johnossi:
Säger bara 18 Karat gold (hjärtahjärtahjärtahjärtakärlekkärlekkärlek). Synd att det regnade bara.


Sahara Hotnights: Skippade för att köa till Dirty. Gary kom ner och pratade med oss. Helt jätteübermegasuperbamsefint.


Dirty Pretty Things: Världensvärldensvärldensvärldensvärldens finaste. "När Dirty Pretty Things står uppe på scenen under Where the Action Is önskar jag att jag var sexton år gammal och fick hjärtklappningar och fjärilar i magen så fort jag såg någon av dem. För jag misstänker att det var det som hände med den där klungan unga flickor längst fram vid scenen och jag misstänker att de är i himmelsk extas, medan jag med ljus och lykta försöker hitta något som kan hjälpa mig argumentera för att det här är en fantastisk spelning." - rockfoto.nu


Mando Diao: Sågs från gräset och solen sken. Fint.


Rival Schools: Majoriteten av besökarna befann sig vid storbildsskärmen som visade fotboll. Walter Schreifels jacka var snygg. Heh.


Dinosaur jr & Hellacopters: Äta bör man, annars dör man. Plus ta på sig varma kläder. Köerna var übersupermegaenorma, vår lösning ganska bra. Och köeri till Queens of the stone age blev det med, tack okända människa som delade med sig av sitt sittunderlag.


Queens of the Stone Age: Jag avled lite, så jag gick bort till Hives och köade och fick en stand in-kompis vid namn Jocke. Tacktack på dig, Jocke.


The Hives:
Hade fortfarande inte återfunnit min kära vän, det hade inte Jocke heller. Men Hives var helt überbäst. "Guds gåva till mänskligheten". Så var det! Lite mos mot kravallstaketet, med värt varenda litet öre av den alldeles för dyra biljetten.


Foo Fighters: Hittade min vän (mobilnätet låg nere, så det var bra gjort av oss). Slutet gott, allting gott.


080613.

Imorgon åker jag till Stockholm och Where the action is. Tar tag i bloggningen när jag återvänder.

080612.

MVG i alla ämnen, slå det ni.

080610.



Jag var ledig idag, jag var ledig igår och imorgon är det skolavslutning. Fin vecka.

080608.



Jag har blivit erbjuden jobb på Arvikafestivalen. The Kooks, Interpol, Death Cab For Cutie, Kate Nash, Hot Chip, The Go!Team, osv.
Nackdelen? Arbetsområdet kallas "hålla rent".

080608.



Jag och min kära vän Frida brukar kolla efter drömbilen. Jag såg min på IKEAparkeringen för någon dag sedan, en Fiat 500. Femtiofemtusen kronor kostar en från 1961 på Blocket, en röd en.

080607.



Jag har världens bäst katt. Han brukar möta mig vid bussen.

080606.



Nu känner jag mig helt redo inför festivalsommaren. Byxdress - finaste Permanent Vacation for Monki, skor - systers kompis mammas barnskor, resväska - erikshjälpen, annan väska - mammas gamla, sockerdricka - Ica.


Det är sommar, jag har ont. Hur överlevde folk innan Alvedon fanns? Men det är varmt och soligt och gräsigt och sockerdrickigt så jag överlever. Denna årstid med frodig grönska betyder världens finaste playlists för min del. Den kommer fyllas på och på och på, hittills har tre låtar kvalificerat sig:

Sea Wolf - You're a wolf
MGMT - Kids
Vampire Weekend - A punk

För några dagar sedan hittade jag och Frida en jättegullig Second Hand-butik på en liten, liten gata. Med massa fina klänningar och klockor och Oscar de la Renta-örhängen.

080605.



sommarnätter.

080605.


Will Rose, Glasto.
---------------------------

Jag kommer vara hur pank som helst mellan festivalerna i sommar. Exakt noll kronor ungefär. Just nu ser schemat ut såhär:

14 juni - Where The Action Is, Stockholm.
23 - 28 juni - Peace & Love, Borlänge. Helst vill jag nog sälja biljetten, men "Peace & Love avråder med eftertryck köp av biljetter i andra hand"
3 -5 juli - Sundsvalls gatufest, Sundsvall.
31 juli - 2 augusti - Storsjöyran, Östersund. Fast jag har inte bokat biljetter eller har något boende än, men det löser sig.
7-9 augusti - Way Out West, Göteborg.

080604.

Gratis utomhuskonsert ikväll. The Confusions. Skönsberg. 19:30. Med Julia.
Tipsigt!

RSS 2.0